Tempeluddens innehav

Vi jobbar intensivt med vår familj av företag. Genom styrelsen eller specifika projekt. Allt för att stötta på bästa möjliga sätt. Våra företag får stöd av oss på Tempeludden, från våra rådgivare och nätverk. Våra företagsledare säger att vi gör skillnad - det är viktigt för oss.

tw.jpg

Timewave

Marknadsledande affärssystemet för tjänsteföretag inom RUT- och städbranschen.

Investeringsår: 2019

Sektor: Affärssystem

Str image.png

Vendium

Det digitala kontoret för byggbranschen. Med projektverktyget Struqtur hanteras allt från offert, byggprojekt och tid­rapport till faktura snabbt och effektivt på ett och samma ställe för att mini­­mera administration.

Investeringsår: 2020

Sektor: Affärssystem

up image.jpg

upKeeper

Enkel och snabb hantering av datorer och mobiler på distans. Ett verktyg särskilt utformat för MSP:er och IT-avdelningar som hanterar flera organisationer parallellt.

Investeringsår: 2020

Sektor: IT-säkerhet & Processystem

_DSF1400.jpg

Tempeludden
Sådd

Tempeluddens minoritetsinvesteringar. Vi gör i undantagsfall mindre investeringar där det finns gemensamma intressen med ett av våra befintliga bolag, eller där vi ser potential att växa in i vår familj av bolag.

Svensk utbildnings-teknologi

Genom tjänsten Mitt Skolval kan kommuner och fristående huvudmän enkelt kan hantera och administrera sina skolval och skolbyten.

Investeringsår: 2020

Sektor: Processystem

Mitt_Skolval_Dany_Kessel.jpg
Mitt Skolval - logotype
Verktygslåda_Tempeludden.jpg

Tempeluddens verktygslåda

Vi stöttar våra bolag och hjälper bolagen lära av varandra. Allt efter varje företags behov och förutsättningar. Tempeludden arbetar aktivt i styrelsen över tid, men hjälper även till med riktade insatser inom en mängd områden. Exempelvis har vi hjälpt våra bolag hitta talang genom bättre rekryteringar, eller öka sin utvecklingskapacitet genom förbättrade utvecklingsprocesser.

Vi tror inte någon viss lösning är rätt för alla, men vi har en verktygslåda med delar som ofta återkommer. Till exempel är vi partners med HubSpot och AWS, vi har en Growth Marketer som hjälper våra bolag och en "CFO light". Vi kan därigenom stötta i projekt, eller mer löpande inom performance marketing, drift och redovisning. Även kring hur system för sälj och support bäst införs och används.

Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar.

Tveka inte att höra av dig till oss!