top of page

Richard Treffner

22 juni 2022

Tempeludden, vars grundare även är ungdomstränare i fotboll, investerar i laget.se och inleder ett långsiktigt partnerskap.
laget.se är den marknadsledande digitala plattformen för svenskt föreningsliv.

Tillsammans med befintliga ägare och personal i bolaget är ambitionen att fortsätta utveckla laget.se och ytterligare stärka erbjudandet för Sveriges idrottsföreningar.


Helena Folcker, VD på laget.se;

Vi är mycket glada över vår nya samarbetspartner Tempeludden. Tempeludden har gedigen erfarenhet och kunskap inom utveckling av nischade mjukvarubolag. De tillför dessutom utökade finansiella muskler.
Vi och Tempeludden delar helt visionen – Fler i Idrott – och har en gemensam målbild där vi ska växa vår verksamhet ordentligt. Med Tempeludden som stark och långsiktig partner har vi fantastiska möjligheter att fortsätta utveckla erbjudandet för svensk föreningsidrott och fortsätta ta marknadsandelar.

Richard Treffner, VD på Tempeludden;

Vi har följt laget.se länge och är mycket imponerade av bolagets marknadsposition, erbjudande och team. Som fotbollstränare för ett ungdomslag är jag själv en tacksam användare som fått privatliv och träningar att fungera tillsammans tack vare laget.se.
Vi på Tempeludden ser fram emot att stötta laget.se framöver och tillsammans med befintliga ägare, ledning och personal ytterligare stärka erbjudandet mot svenska föreningar och säkerställa att vi är det bästa stödet för svensk föreningsidrott.

Trots att tech-bolag delvis haft det tufft under 2022 har laget.se fortsatt sin starka utveckling. Under 2022 väntar sig bolaget att tillväxten från 2021 håller i sig samtidigt som teamet har stärkts med flera nyckelrekryteringar. ”Vi upplever mycket stark efterfrågan på våra nischade och unika annonsprodukter samtidigt som tillströmningen av nya föreningar är stark” säger VD Helena Folcker. ”Vår nya satsning på föreningar inom individuell idrott har också kommit igång bra och vi är glada att kunna välkomna så många nya föreningar inom detta segment till laget.se” säger hon vidare.Tempeludden investerar i nischade B2B-mjukvarubolag med omsättning mellan fem och femtio miljoner. Med långsiktiga pengar och aktiv insats stöttar vi våra branschvinnares tillväxt och produktutveckling. Tempeludden jobbar idag aktivt med fem mjukvarubolag och har delägarskap i ytterligare två. Mer information finns på www.tempeludden.com.laget.se är den ledande digitala plattformen för svensk föreningsidrott. laget.se har omkring 3000 föreningar på plattformen och har ända sedan starten verkat för att hjälpa svenskt föreningsliv att få Fler i Idrott. Under 2021 omsatte laget.se 22 miljoner kronor, en tillväxt med dryga 40% mot föregående år.

bottom of page