top of page

Richard Treffner

29 apr. 2022

Helen Agering ansluter som ny partner för att accelerera portföljbolagens tillväxt.

Helen Agering är ny Partner hos Tempeludden och har sedan i januari arbetat med att stötta portföljbolaget Struqtur. Helen kommer senast från rollen som Chief Commercial Officer på SaaS-bolaget Kognity.

Vi på Tempeludden har länge försökt få med Helen i teamet och är glada att vi nu äntligen fått möjlighet. Helen har redan gjort avtryck hos Struqtur där hon stöttar bolaget i att ta sälj- och marknadsföring till en ny nivå genom sex fokuserade initiativ.

Det är oerhört givande och kul att få bidra de här spännande bolagens tillväxt. Flera av företagen i Tempeluddens portfölj bidrar i hög grad till att digitalisera annars rätt så analoga branscher, och det har jag alltid attraherats av. Mina nya kollegor i portföljbolagen vet redan hur de ska göra sina kunder nöjda med sina produkter, nu handlar det om att skala upp på ett effektivt sätt och fortsätta fokusera på kundens upplevelse, säger Helen Agering.
”Vi tror på en aktiv stöttning av våra bolag. Helen är helt fantastisk för våra kommersiella team – hon vet vad som behöver göras, men har även rätt fingertoppskänsla. Kan stötta utan att vara i vägen och få förändring att bli roligt, säger Richard Treffner, Partner på Tempeludden.

Helen har lång erfarenhet av go-to-market-arbete för B2B-bolag. Under många år drev Helen konsultbolaget Element Lead Management, specialiserat på hur företag kan skapa tillväxt genom att förbättra kundupplevelsen och förbättra effektiviteten inom sälj, marknad och customer success. Sedan 2010 har hon arbetat med software-as-a-service i olika ledarskapsroller, senast som kommersiellt ansvarig hos Kognity och nu som Partner i Tempeludden.

bottom of page